Imprimare

Simpozion creditat EMC la Sibiu, pe tema implementarii noilor tehnologii in sistemul de sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea Romana de Reumatologie organizeaza simpozionul „Formare profesionala pentru implementarea noilor tehnologii in sistemul de sanatate”, la Sibiu, intre 2-5 iulie 2013.

Medicii rezidenti, specialisti sau primari cu interes si preocupari in tratarea afectiunilor musculoscheletale din regiunea de dezvoltare Centru sunt invitati sa ia parte la simpozionul „Formare profesionala pentru implementarea noilor tehnologii in sistemul de sanatate”.

Vor conferentia medici din mai multe centre universitare din Romania, iar participarea va fi creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 16 credite de Educatie Medicala Continua.

Simpozionul se adreseaza mai ales medicilor cu urmatoarele specialitati: reumatologie, medicina interna, medicina de familie, balneofizioterapie, imunopatologie, neurologie, neurochirurgie, radiologie si imagistica medicala, ortopedie si endocrinologie, dermatologie, gastroenterologie etc.

Simpozionul va avea loc la Hotel Hilton din Sibiu. Inscrierile se fac on-line la adresa http://performed.ro/inscrieri-simpozion-sibiu-2-5-iulie-2013/, in limita celor 200 de locuri disponibile. Toate cheltuielile legate de participarea la simpozion sunt suportate de catre organizatori (taxa de participare, mese, materiale educationale, cazare si transport).

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0741 191 807 sau email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , persoana de contact Livia Otoiu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Simpozion-creditat-EMC-la-Sibiu_-pe-tema-implementarii-noilor-tehnologii-in-sistemul-de-sanatate_18949/

lauff lautf laurf