Imprimare

Care este cea mai frumoasa multumire pe care ati primit-o de la un pacient?

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Menirea profesiei medicale este de a darui sanatate, viata, bucurii! Pentru aceasta, suntem datori sa isi respecte si sa isi pretuiasca medicii.

Ne dorim sa facem cunoscut modul in care pacientii v-au multumit pentru ca le-ati redat bucuria unui trai sanatos, pentru ca dorim sa evidentiem rolul nepretuit al medicului in societatea romaneasca.

Spuneti-ne care este cea mai frumoasa multumire oferita de un pacient, fie ca este vorba despre o scrisoare de recunostinta, o strangere de mana sau un simplu "Multumesc!" si argumentul pentru care ati ales sa profesati medicina in Romania! Noi va vom oferi toata recunoasterea si pretuirea sub forma medaliei "De profesie: medic in Romania!"

Care este cea mai frumoasa multumire pe care ati primit-o de la un pacient?

PaginaMedicala.ro s-a alaturat campaniei "De profesie: medic in Romania", initiata de Consiliul Investitorilor Romani, cu sprijinul Ministerului Sanatatii. Proiectul trage un semnal de alarma asupra uneia dintre problemele sistemului nostru medical: din ce in ce mai multi medici bine pregatiti spun "Ramas bun" acestei tari.

In cadrul acestei prime actiuni desfasurate de PaginaMedicala.ro, vor fi acordate 5 medalii "De profesie: medic in Romania!"
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Care-este-cea-mai-frumoasa-multumire-pe-care-ati-primit-o-de-la-un-pacient__18981/

lauff lautf laurf