Imprimare

Policlinica sociala, in sectorul 3 din Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Persoanele asistate social din sectorul 3 vor beneficia de servicii medico-sociale in cadrul unui complex multifunctional care se va dezvolta in actualul centru social din strada Rm. Sarat, au decis luni consilierii locali.

Aceasta unitate medicala va pune la dispozitie servicii medicale primare, precum consultatii stomatologice, de cardiologie, ginecologie, oftalmologie si medicina generala celor circa 26.000 de persoane defavorizate si aflate in evidentele Directiei de asistenta sociala si protectie a copilului sector 3 aflata in subordinea Consiliului local, transmite Agerpres.

Potrivit hotararii consilierilor locali, in cadrul acestui centru vor functiona sase cabinete medicale, in care vor lucra 24 de angajati de specialitate.

Persoanele cu un venit de pana la 500 lei vor beneficia de aceste servicii gratuite in limita plafonului de 800 lei/an, cele cu un venit intre 500-700 lei/membru de familie vor achita 50% din costuri, cei cu venituri de 700 -1.000 lei/membru de familie vor plati 60% din cheltuieli, persoanele cu un venit intre 100 si 1.500lei/membru de familie vor plati 80% din costuri, iar persoanele cu un venit de peste 1.500 lei /membru de familie vor achita costurile integral.

Noul centru se va numi "Tabita" si va avea personalitate juridica, care va functiona sub coordonarea Directiei sociale din cadrul Primariei sectorul 3

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Policlinica-sociala_-in-sectorul-3-din-Bucuresti_19075/

lauff lautf laurf