Imprimare

Licitatia privind proiectul de reabilitare a Spitalului de Urgenta Ilfov a intrat in linie dreapta

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Licitatia privind proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare la Spitalul Clinic de Urgenta Ilfov" a intrat in linie dreapta, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Ilfov, presedintele acestei institutii, Marian Petrache, spera ca in cel mai scurt timp lucrarile de executie sa inceapa, astfel ca spitalul sa devina unul dintre cele mai moderne din Romania, cu dotari de ultima generatie.

Repetarea pentru a treia oara a licitatiei privind proiectul 'Reabilitare, modernizare si echipare la Spitalul Clinic de Urgenta Ilfov' s-a desfasurat cu succes. Deschiderea procedurii de atribuire a contractului in cadrul proiectului a avut loc pe 5 august la ora 10,00, procedura fiind licitatie deschisa online. La procedura s-au inscris 18 firme, insa doar patru au depus ofertele pana la data limita.

In prezent, Consiliul Judetean Ilfov se afla in plin proces de evaluare a ofertelor.

Proiectul are o valoare de 60.264.576,62 de lei fara TVA si este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 "Imbunatatirea infrastructurii serviciilor de sanatate", domeniul major de interventie "Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate".

Obiectivul general al proiectului il constituie imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala din judetul Ilfov privind asigurarea unui acces egal al cetatenilor la serviciile de sanatate.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Licitatia-privind-proiectul-de-reabilitare-a-Spitalului-de-Urgenta-Ilfov-a-intrat-in-linie-dreapta_19084/

lauff lautf laurf