Imprimare

Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta se va desfasura intre 12 si 15 septembrie, la Poiana Brasov

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cea de-a XIV-a editie a Conferintei Nationale de Medicina de Urgenta se va desfasura in perioada 12-15 septembrie 2013, la Poiana Brasov, in incinta Complexului Ana Hotels.

Conferinta, organizata de Societatea de Salvare Bucuresti si Asociatia Serviciilor de Ambulanta din Romania sub tema "Salvam vieti muncind impreuna. Fiecare secunda conteaza", va aduce in discutie subiecte interesante pentru medici specialisti si primari, medici rezidenti si voluntari, asistenti medicali, ambulantieri, pompieri sau alte persoane interesate de medicina de urgenta.

De asemenea, in cadrul Conferintei va avea loc si Concursul Echipajelor de pe Ambulanta la care vor participa echipaje de pe ambulanta din toata tara.

La aceste eveniment, la care va participa si secretarul de stat in Ministerul sanatatii, dr Raed Arafat, numeroase personalitati din domeniul medicinei isi vor prezenta lucrarile si vor sustine sesiuni demonstrative: acad. prof. dr. Ioanel Sinescu-rectorul UMF Carol Davila, prof. dr. Benone Dutescu-fost presedinte al Societatii Romane de Istorie a Medicinei, dr. Sergiu Stoica- coordonator al Departamentului de neurochirurgie la Spitalul “M.S. Curie” si Sef Sectie Neurochirurgie Spitalul Euroclinic, prof. dr. Mircea Beuran- Seful Clinicii de Chirurgie Generala a Spitalului de Urgenta Floreasca, dr. Valentin Georgescu-presedintele CNRR, prof. dr.Catalin Carstoiu-Manager Spitalul Universitar Bucuresti, conf. dr. Diana Cimpoesu –UMF Iasi si dr. Luciana Rotaru-sef lucrari UMF Craiova, Medic Sef UPU Craiova.

 

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conferinta-Nationala-de-Medicina-de-Urgenta-se-va-desfasura-intre-12-si-15-septembrie_-la-Poiana-Brasov_19105/

lauff lautf laurf