Imprimare

Conferinta nationala a Societatii Romane de Cataracta va avea loc pe 5-7 septembrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Conferinta nationala a Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva va avea loc pe 5 – 7 septembrie 2013 la Bucuresti, Hotelul Crown Plazza, si va reuni specialisti de marca ai oftalmologiei romanesti si internationale.

Ca un punct forte al manifestarii se remarca sesiunile de chirurgie live de la Clinica Oculus din Bucuresti si Clinica din Budapesta.

Printre temele principale, ce vor starni cu siguranta interesul participantilor, se numara "Complicatiile postoperatorii ale facoemulsificarii", cu subiecte precum Complicatiile precoce (hipertonie, sdr.Tass, reactii uveale, decompensare de cornee, endoftalmita, ametropii reziduale) si Complicatiile tardive , dezbaterile asupra unor subiecte de interes practic precum "Cristaline artificiale torice si multifocale" sau "Cataracta asociata cu alte patologii oculare necesitand operatie ".

De asemenea, in cadrul manifestarilor Conferintei nationale vor avea loc si alegeri ale conducerii Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva.

De remarcat este interesul acordat pregatirii in specialitate, rezidentii avand o sesiune dedicata.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conferinta-nationala-a-Societatii-Romane-de-Cataracta-va-avea-loc-pe-5-7-septembrie_19121/

lauff lautf laurf