Imprimare

Asistentii medicali din Romania, noua tinta a recrutorilor din Emiratele Arabe

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Clinici din Abu Dhabi ofera personalului medical din Romania oportunitati excelente. Sunt vizati in primul rand asistentii medicali, dar si fizioterapeutii si personalul tehnic al blocului operator. Ofertele nete sunt intre 2000 si 5700 de euro, in functie de experienta si sectia deservita.

Daca sunteti vorbitori de limba engleza si aveti cel putin 2 ani vechime, aveti sanse excelente pentru o cariera medicala in Emiratele Arabe Unite.

Recrutam pentru Emiratele Arabe asistenti medicali chirurgie, ortopedie, urgente, terapie intensiva. Este obligatorie diploma de absolvire si minimum 2-4 ani experienta, in functie de sectia pentru care aplicati.
Recrutam si fizioterapeuti cu 2 ani experienta.

Aplicatiile se trimit doar online, pe websitul www.medpharmjobs.com. Pentru informatii suplimentare puteti contacta direct responsabilul pe comunicare pentru Romania: Silvia PANDREA - 0744.101.273/ 0731.507.074.

Informatii culturale

Emiratele Arabe sunt cea mai dezvoltata tara din Estul Mijlociu din punct de vedere economic si turistic. tara araba moderna, situata in Golful Persic, Emiratele Arabe importa foarte multa forta de munca calificata, motiv pentru care sunt o tara multiculturala. 6% dintre locuitori sunt europeni.

Emiratele Arabe sunt o tara islamica, motiv pentru care cadrele medicale europene vor fi instruite in prealabil in legatura cu diferentele culturale de care trebuie sa tina seama in timpul actului medical.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Asistentii-medicali-din-Romania_-noua-tinta-a-recrutorilor-din-Emiratele-Arabe_19125/

lauff lautf laurf