Imprimare

Comisia Europeana si FC Barcelona castiga premiul Fundatiei Europene pentru Sanatate Pulmonara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Initiativa comuna derulata de Comisia Europeana si FC Barcelona este recunoscuta ca importanta in renuntarea la fumat in Europa.

Fundatia Europeana pentru Sanatate Pulmonara (European Lung Foundation – ELF) si Societatea Europeana de Boli Respiratorii (European Respiratory Society – ERS) au anuntat sambata, 7 septembrie, in cadrul Congresului Anual ERS, ca programul „Quit Smoking with Barça” („Renunta la fumat impreuna cu Barça”), derulat de Comisia Europeana si FC Barcelona, a castigat premiul ELF 2013.

Campania, cu ajutorul careia peste 70 000 de oameni din intreaga Europa au reusit sa devina ex-fumatori, este prima initiativa de acest tip derulata ca parteneriat intre o institutie publica importanta si un club sportiv de varf la nivel mondial. Campania a fost foarte apreciata de comunitatea stiintifica si de cea medicala din intreaga Europa pentru promovarea avantajelor de care se bucura pe tot parcursul vietii cei care renunta la fumat.

Premiul ELF va fi decernat in cadrul...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Comisia-Europeana-si-FC-Barcelona-castiga-premiul-Fundatiei-Europene-pentru-Sanatate-Pulmonara_19155/

lauff lautf laurf