Imprimare

Conferinta pe tema distoniei desfasurata in octombrie la Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Houston NPA si Asociatia Children’s Joy organizeaza pe 1 octombrie, la Bucuresti, Conferinta "Distonia - Boala Corpului care nu te mai asculta".

Evenimentul desfasurat sub egida Societatii de Neurologie din Romania este o dezbatere privind problemele medicale, sociale si legislative ale persoanelor cu distonie.

La eveniment sunt invitati: pacienti si apartinatori, alaturi de profesionisti in sanatate (neurologi, neurochirurgi, medici de familie, specialisti in recuperare medicala si medicina fizica, kinetoterapeuti, psihologi, psihoterapeuti, pediatri, ORL-isti, oftalmologi, nutritionisti, farmacisti, asistenti medicali si de farmacie, rezidenti, studenti) si reprezentanti ai autoritatilor din domeniul sanitar.

Evenimentul va fi structurat in doua parti: o conferinta de informare medicala despre optiunile terapeutice disponibile pentru pacientii cu distonie si o dezbatere despre accesul la diferitele tipuri de tratament, facilitatile oferite de stat pacientilor cu distonie,...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conferinta-pe-tema-distoniei-desfasurata-in-octombrie-la-Bucuresti_19198/

lauff lautf laurf