Imprimare

Congresul National de Ortopedie si Traumatologie, la Cluj-Napoca

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 2 – 4 octombrie 2013 Cluj-Napoca va gazdui cel de-Al XV-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie, organizat de Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie (SOROT), in colaborarea cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca.

Congresul este creditat cu 12 credite EMC.

Editia din acest an a evenimentului este prezidata de prof. dr. Dan Lucaciu, actual presedinte al SOROT, si se va desfasura la Grand Hotel Italia.

Congresul reuneste o data la doi ani medicii ortopezi din Romania cu scopul de a discuta si de a dezbate noutatile din domeniu. La manifestare vor participa specialisti din Franta, Austria, Statele Unite ale Americii, Italia, Ungaria si Israel. Printre invitatii acestei editii a congresului se numara si lectori din partea Academiei Americane a Chirurgilor Ortopezi care vor sustine un curs in cadrul acestui eveniment.

Organizatorii spun ca participarea numeroasa la editiile trecute si cresterea interesului pentru manifestarile stiintifice ale SOROT, a dus catre abordarea unor teme cu rezonanta in activitatea specilistilor ortopezi.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Congresul-National-de-Ortopedie-si-Traumatologie_-la-Cluj-Napoca_19228/

lauff lautf laurf