Imprimare

Protestele profesionistilor din sistemul medical vor continua din 14 octombrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Protestele organizate de Coalitia profesionistilor din sanatate vor continua dupa data de 14 octombrie prin actiuni locale si un mars prin Bucuresti, a anuntat ieri Marius Sepi, primvicepresedintele SANITAS.

“Coalitia a luat decizia ca pana in data de 14 octombrie vom continua discutii, negocieri, iar dupa aceasta data vom organiza alte actiuni. Vor fi si actiuni locale si un mars in Bucuresti, la o data pe care o vom comunica ulterior. Colegii nostri din teritoriu vor strange semnaturi pentru declansarea formelor de greve, potrivit legislatiei”, a declarat Marius Sepi.

Prof. dr Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania si liderul Coalitiei, a punctat faptul ca personalul medical nu va inceta formele de portest pana cand nu vor fi solutionate revendicarile lor.

“Coalitia a luat decizia ca pana pe data de 14 octombrie vom continua discutiile, negocierile si dupa data de 14 vom desfasura o serie de actiuni si vom pregati alte actiuni si nu vom demobiliza armata noastra decat in momentul in care prin acte legislative aprobate revendicarile noastre au fost solutionate”, a spus Astarastoae.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Protestele-profesionistilor-din-sistemul-medical-vor-continua-din-14-octombrie_19242/

lauff lautf laurf