Imprimare

Politrauma, subiectul conferinte regionale de la Timisoara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Politrauma va fi tema unei conferinte tinute in perioada 25-26 octombrie, la Timisoara.

Manifestarea anticipeaza pregatirea centrelor regionale de urgenta si urmareste sa identifice nevoile si particularitatile zonei de Vest in ceea ce priveste gestionarea optima a cazurilor politraumatizate si comunicarea intre unitatile medicale de urgenta. Se doreste stabilirea de protocoale de comunicare si de interventie terapeutica in cadrul echipei care gestioneaza politrauma.

Conferinta este creditata de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 7 credite de educatie medicala continua.

Coordonatorii evenimentului sunt prof. dr. Mircea Beuran, presedintele Societatii Romane de Chirurgie de Urgenta si Traumatologie (coordonator national) si prof. dr. Doru Valceanu, UMF “Victor Babes” Timisoara si seful sectiei Chirurgie III de la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Timisoara (coordonator regional).

Aceasta conferinta este a patra manifestare dintr-o serie dedicata „politraumei”, dupa doua evenimente nationale din 2012 si unul reginal din martie 2013. Conferinta este organizata de Societatea Romana de Chirurgie de Urgenta si Traumatologie si de Fundatia Amfiteatru, in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara.

Vor participa doctori de la UMF „Victor Babes”, dar si dr. Vasile Cepoi, consilier de stat pe probleme de Sanatate al primului-ministru, dr. Dorel Sandesc, presedinte SRATI, dr. Sorin Păun, Clinica de Chirurgie, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti.

Data limita de inscriere este 15 octombrie 2013.

Confirmarea participarii dumneavoastra se face prin completarea formularului de inscriere si prin transmiterea lui pe adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin fax la nr. 021/3125103.
 

Cei care doresc sa se inscrie, pot plati taxele on-line prin Pagina Medicala.ro
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Politrauma_-subiectul-conferinte-regionale-de-la-Timisoara_19247/

lauff lautf laurf