Imprimare

InterDentis, sesiunea de toamna pentru studentii la Medicina Dentara din Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Liga Studentilor la Medicina Dentara din Bucuresti (LSMDB) organizeaza in aceasta toamna o noua sesiune a Programului de Schimburi Nationale “InterDentis”, cu participarea la cursurile Facultatilor de Medicina Dentara din Targu Mures si Craiova, timp de o saptamana.

Inscrierea pentru acest program se fac in baza depunerii unui formular la reprezentantul LEO (Lavinia Panait) si a platii unei taxe de inscriere de 50 de lei, pentru membrii LSMDB, sau 80 de lei, pentru cei care nu sunt membri.

In ceea ce priveste numarul de locuri disponibile, la Facultatea de Medicina Dentara de la Targu Mures vor ajunge trei studenti din Bucuresti, in perioada 17-23 noiembrie, iar pentru facultatea din Craiova, cinci studenti, in perioada 25-30 noiembrie.

De asemenea, absentele studentilor bucuresteni vor fi motivate pe baza diplomei de participare, conform regulamentului, care poate fi accesat aici.

Formularul de inscriere se gaseste aici, iar termenele limita pentru inscriere sunt: 10 noiembrie, pentru locurile din Targu Mures, si 17 noiembrie, pentru cele din Craiova.


 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/InterDentis_-sesiunea-de-toamna-pentru-studentii-la-Medicina-Dentara-din-Bucuresti_19307/

lauff lautf laurf