Imprimare

Sparks Cafe, ajuns la editia a III-a

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Editia a III-a a Sparks Cafe creste gradul de constientizare al comunitatii cu privirea la adoptarea unor masuri de dezvoltare a noi forme ale asistentei medicale, in special pentru a facilita accesul la servicii medicale de calitate persoanelor defavorizate. Editia din acest an are loc pe 13 noiembrie, la Libraria Bastillia, incepand cu ora 18:30.

Sparks Cafe, editia a III-a, se va axa pe dezbaterea subiectului “Asistenta Medicala” si va reuni speakeri precum: prof. dr. Monica-Daniela Pop, medic cu o bogata experienta in oftalmologie si in participare activa in educatie de preventie a populatiei la scara larga in sfera oftalmologica; Ana Maita, fondator al Fundatiei Crucea Alba, proiect de antreprenoriat social, promotor activ al drepturilor maternale din Romania si Cristian Grasu, coordonatorul serviciului de Ambulanta Bucuresti si Ilfov si presedintele asociatiei "Societatea de Salvare Bucuresti".

Sparks Cafe are loc in cadrul “Rotaract Sparks”, proiect ce tinteste aducerea fata in fata a antreprenorilor sociali cu publicul lor tinta, ce au un interes comun: dezvoltarea sustenabila si durabila a societatii in domenii variate.

Evenimentul este organizat de Rotaract Triumph, care reprezinta aripa tanara a Rotary International, din care fac parte tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul si cetatenia responsabila prin serviciul in folosul comunitatii.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Sparks-Cafe_-ajuns-la-editia-a-III-a_19338/

lauff lautf laurf