Imprimare

Ar-Medica a inceput

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cea mai mare manifestare expozitionala din domeniul medical – Ar-Medica - va avea loc la Arad, intre 7 si 9 noiembrie.

Ar-Medica a ajuns la a XX-a editie si imbina latura comerciala cu cea stiintifica, prin desfasurarea de simpozioane, congrese, conferinte, demonstratii practice creditate cu ore EMC si EPC.

“Ne bucuram de o prezenta semnificativa a reprezentantilor din bransa medicala in cadrul targului international de medicina – Ar-Medica. Comparativ cu anul anterior, numarul expozantilor a crescut cu peste 20%. Editia din 2013 a expozitiei internationale de medicina de la EXPO Arad va aduce pentru publicul larg si un salon beauty, in premiera pentru Ar-Medica”, a declarat Gheorghe Seculici, organizator si presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad.

Cele mai importante companii cu specific medical se vor reuni in cadrul Targul International de echipamente si aparatura medicala, instrumentar si material medical, produse farmaceutice, medicina naturista si alternativa, ortopedie, optica, aparatura laborator, servicii medicale, clinici private, maternitati, laboratoare clinice, estetica medicala, it & c medical, publicatii si carti de specialitate, precum si servicii conexe.

Pe parcursul celor trei zile de desfasurare, vizitatorii vor putea lua parte la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor care poarta semnatura firmelor participante, consultatii gratuite si evenimente precum: conferinte, seminarii, workshopuri si mese rotunde.

„Sub titlul «Clasic si modern in medicina», peste o suta de expozanti care reprezinta cele mai importante societati din domeniul medical si-au anuntat prezenta in cadrul editiei din 2013 a Targului Ar-Medica”, a declarat Simona Vacaru, managerul evenimentului.

La editia din acest an, sunt asteptati peste 5.000 de vizitatori din tara si din strainatate. Aceasta editie a fost organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad si se va desfasura la complexul Expozitional – EXPO Arad.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ar-Medica-a-inceput_19348/

lauff lautf laurf