Imprimare

Incendiu la Spitalul Floreasca

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In aceasta dimineata, in jurul orei 7:15, a avut loc un incendiu la Spitalul Floreasca.

Incendiul de la Spitalul Floreasca s-a produs din cauza unui scurtcircuit in sectia radiologie, aflata intr-o zona izolata, in partea veche a unitatii, iar fumul s-a imprastiat pe o scara mai putin circulata, fara sa fie afectate alte servicii sau pacientii, a declarat luni medicul Bogdan Oprita conform Realitatea TV.

"Sectia de radiologie este situata in cladirea veche a spitalului, acolo sunt investigati de obicei bolnavii cronici. Este o zona izolata, iar fumul a urcat pe o scara mai putin circulata, fara sa fie afectate alte servicii sau pacientii", a spus purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprita.

El a precizat ca pana la remedierea problemelor din sectia radiologie, investigatiile vor fi realizate in Unitatea de Primiri Urgente sau intr-o alta zona a unitatii sanitare, intrucat exista aparate functionale in acest moment care sa faca fata nevoilor unitatii sanitare.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, dupa ce una dintre asistente a sunat la serviciul de urgente 112. Desi a fost destul de mult fum, medicii au decis ca nu este nevoie sa evacueze pacientii. Incendiul a fost stins intre timp, iar situatia a revenit la normal, fara sa fie inregistrate victime.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Incendiu-la-Spitalul-Floreasca_19385/

lauff lautf laurf