Imprimare

Conform ministrului Sanatatii, greva din sistem nu mai este sigura

Adaugat in Stiri din domeniul medical

"Eu cred ca, in acest moment, greva e tot mai departe", a declarat Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, in mijlocul negocierilor cu reprezentantii Sanitas. Aceste negocieri se vor continua si sambata, de la ora 9.

"Sectorul sanitar sper sa nu fie deloc amenintat " (n.r.  de deciziile reprezentantilor Sanitas), a mai spus Nicolaescu. Ministrul a mai specificat ca a purtat discutii cu reprezentantii Sanitas si pe tema contractului cadru.

 In urma negocierilor, Marius Sepi, prim-vicepresedintele Sanitas, a anuntat ca nu vor renunta la grevele de saptamana viitoare, insa federatia sa va fi deschisa discutiilor cu reprezentantii Ministerului Sanatatii. Acesta a mai precizat ca un lucru important pe care au reusit sindicalistii sa il obtina este reluarea dialogului cu Ministerul Sanatatii.

La negocierile din aceasta seara, au luat parte Leonard Barascu, presedintele Federatiei Sanitas, impreuna cu Marius Sepi, prim-vicepresedintele Sanitas, ministrul delegat pentru Dialog Social, Adriana Pana, dar si Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conform-ministrului-Sanatatii_-greva-din-sistem-nu-mai-este-sigura_19400/

lauff lautf laurf