Imprimare

Cresteri salariale pentru 22-24 de persoane de la Agentia Nationala de Programe

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca ministerul pe care il conduce intentioneaza sa detaseze un numar de 22-24 de persoane la Agentia Nationala de Programe, iar acesti functionari sa fie “asimilati” cu cei care lucreaza cu fonduri europene si sa beneficieze de o crestere salariala de la 1.600 la 2.500 de lei, conform Agerpres.

“Acesti functionari vor lucra cu circa 5 miliarde lei. Cred ca acesti oameni trebuie motivati ca sa lucreze cu foarte multa eficienta. Noi vorbim aici de cativa oameni de soarta carora depind programele poate pentru doua-trei milioane de cetateni in aceasta tara. Este vorba de 22-24 de functionari care vor face parte din aceasta directie. Salariul poate ajunge de la, cred, 1.600 de lei in prezent, la vreo 2.500 de lei”, a explicat Nicolaescu, la o dezbatere.

Referindu-se la greva anuntata din sanatate, Nicolaescu a precizat ca “nu medicii fac greva” ci federatia Sanitas, formata din asistenti medicali.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cresteri-salariale-pentru-22-24-de-persoane-de-la-Agentia-Nationala-de-Programe_19401/

lauff lautf laurf