Imprimare

Tehnologie Revolutionara la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Programeaza-te online!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O noua tehnologie revolutionara in domeniul medicinei si stomatologiei a patruns de curand si in Romania si depaseste limitele chirurgiei si refacerii post-chirurgicale traditionale. Este vorba despre tehnologia PRGF Endoret, inedita prin faptul ca permite refacerea tesuturilor de pana la 10 mai repede si 100% fara durere post-chirugicala, complicatii sau inflamatii ale zonei tratate.

PRGF este o tehnologie indelung cercetata, care se bazeaza pe obtinerea unor formule terapeutice din proteine recoltate din sangele pacientului. Printre aceste proteine se disting factorii de crestere, care stimuleaza si grabesc refacerea tesutului.

Spre deosebire de metodele clasice folosite pana acum, PRGF separa din sange exact proteinele necesare organismului pentru regenerare si elimina astfel riscul unor complicatii din cauza neadaptarii organismului cu adundenta de substante din sange de care nu are nevoie.

Abia intrata pe piata din Romania, noua metoda care evidentiaza puterea miraculoasa a...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Tehnologie-Revolutionara-la-Clinicile-Dentare-Dr.-Leahu.-Programeaza-te-online__19409/

lauff lautf laurf