Imprimare

Managerul SJU Ploiesti a fost suspendat

Adaugat in Stiri din domeniul medical

UPDATE: Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Laurentiu Rebega a declarat marti ca managerul Spitalului Judeţean Ploiesti a fost suspendat pe perioada derularii anchetei de la Ministerul Sanatatii, interimatul urmand a fi asigurat de o persoana pe care o va numi CJ, scrie Agerpres.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, marti, la Ploiesti, ca va propune Consiliului Judetean Prahova sa-l suspende pe managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Adrian Strambeanu, cel putin pe durata anchetei derulata la unitatea spitaliceasca, informeaza Agerpres.

Potrivit lui Arafat, una dintre problemele analizate de comisia pe care o coordoneaza este modul in care banii sunt utilizati, pentru ce au fost folositi, care sunt prioritatile spitalului in ceea ce priveste medicamentele si materialele sanitare.

"Vrem sa stim exact ce se intampla pentru ca sunt probleme organizatorice majore si sunt alte probleme care apartin de coordonarea spitalului", a afirmat Arafat.

Arafat a mentionat ca ancheta se va prelungi pana la inceputul saptamanii viitoare iar la finalizarea actiunii va fi sustinuta o conferinta de presa unde vor fi prezentate concluziile controlului.
 
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus saptamana trecuta efectuarea unei anchete la Spitalul Judetean Ploiesti in urma aparitiei in presa a unor afirmatii grave facute de chirurgul Dan Oprea privind modul în care se desfasoara activitatea in cea mai mare unitate sanitara din judet.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Managerul-SJU-Ploiesti-a-fost-suspendat_19443/

lauff lautf laurf