Imprimare

Prof. dr. Radu Deac, pus in functie de director executiv al ANT

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a numit pe profesor dr. Radu Deac in functia de director executiv al Agentiei Nationale de Transplant (ANT).

“Avand in vedere obiectivul major al Ministerului Sanatatii de a imbunatati activitatea Agentiei Nationale de Transplant, astfel incat aceasta institutie sa-si recapete prestigiul recunoscut in lumea medicala, incepand cu data de 26 noiembrie 2013, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a numit in functia de director executiv al ANT pe profesor dr. Radu Deac”, precizeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii.

Prof. dr. Radu Deac este o personalitate marcanta a chirurgiei cardiovasculare, cu numeroase performante inregistrate de-a lungul anilor, materializate in atestate europene in chirurgia cardiovasculara si brevete de inventii cu recunoastere internationala in domeniul valvelor cardiace.

Membru titular si vicepresedinte al Academiei de Stiinte Medicale, prof. dr. Radu Deac a facut parte din echipa operatorie de medici care a realizat primul transplant de inima din Romania.

“Odata cu numirea in functia de director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, ministrul Sanatatii i-a solicitat profesorului dr. Radu Deac ca in perioada imediat urmatoare sa prezinte un plan de revigorare a Agentiei Nationale de Transplant”, se mai arata in comunicat.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Prof.-dr.-Radu-Deac_-pus-in-functie-de-director-executiv-al-ANT_19446/

lauff lautf laurf