Imprimare

Filiala Oltenia a Asociatiei de Lupta impotriva Bolii Parkinson, inaugurata la Targu-Jiu

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Pe 3 decembrie, cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, a fost anuntata inaugurarea Filialei Oltenia a Asociatiei de Lupta impotriva Bolii Parkinson, filiala care va functiona la Targu-Jiu.

La lansare au luat parte Dan Raican, presedintele Asociatiei de Lupta impotriva Bolii Parkinson si Nicolae Dobrota, presedintele noii filiale si personalitati ale vietii politice si administrative a judetului Gorj. Evenimentul organizat de compania de comunicare medicala Houston NPA a fost gazduit de Hotelul Brâncusi din Targu-Jiu. La conferinta de lansare s-a discutat despre: rolul asociatiei de pacienti, problemele medico-sociale ale persoanelor cu boala Parkinson, accesul la tratament, incurajarea voluntariatului la nivelul comunitatii locale, metode noi de diagnostic in boala Parkinson, importanta unui program particularizat de kinetoterapie pentru pacientii cu boala Parkinson.

„Vrem sa fim un sprijin si un reprezentant al celor 72.000 de bolnavi cu maladia...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Filiala-Oltenia-a-Asociatiei-de-Lupta-impotriva-Bolii-Parkinson_-inaugurata-la-Targu-Jiu_19447/

lauff lautf laurf