Imprimare

Nicolaescu: Am facut apel public pentru suspendarea managerului SJU Ploiesti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat joi ca ar fi normal ca managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti sa fie suspendat, subliniind insa ca decizia apartine Consiliului Judetean, informeaza Agerpres.

“Am facut apel public pentru suspendarea managerului Spitalului Judetean. Cred ca este suficient. Nu am trimis niciun document in acest sens. Ar fi normal ca managerul sa fie suspendat, dar decizia apartine Consiliului Judetean. Numai acesta poate lua o astfel de decizie”, a spus ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, la Palatul Parlamentului.

Nicolaescu a mai spus ca este necesara evaluarea managerilor de spitale, precizand ca banii trebuie cheltuiti eficient.

“Evaluarea managerilor se face la trei luni. Trei luni se implinesc la 31 decembrie, deci la sfarsitul lunii ianuarie, cand se inchide trimestrul patru, se va face din nou evaluarea. Asa spune legea”, a adaugat ministrul Nicolaescu.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova Sebastian Danielescu a declarat miercuri ca managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Adrian Strambeanu, este in continuare in functie, dupa ce conducerea CJ a anuntat, cu o zi inainte, ca el a fost suspendat la propunerea secretarului de stat in Ministerul Sanatatii dr. Raed Arafat.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Nicolaescu_-Am-facut-apel-public-pentru-suspendarea-managerului-SJU-Ploiesti_19452/

lauff lautf laurf