Imprimare

Interviuri la Iasi pentru un training de cercetare internationala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Departamentul de Bioetica al Case Western Reserve University, in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi, organizeaza interviuri pentru un training in Cercetare Internationala in Etica in Cleveland, Ohio, in ziua de 27 ianuarie 2014, intre orele 13:00 si 16:00.

Candidatii trebuie sa aiba un bun nivel de limba engleza (citit, vorbit, scris), sa fie interesati de cercetare in etica si sa fie disponibili pentru training in SUA, in perioada august 2014 – mai 2015, si pentru un proiect de cercetare la intoarcerea in Romania, in mai 2015.

Canditatii pot depune scrisorile de intentie pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana pe data de 24 ianuarie 2014.

Pentru detalii suplimentare si interviuri pot fi contactati dr. Cristina Gavrilovici ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) sau conf. dr. Beatrice Ioan ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). Acest program de training este realizat de Fogarty International Center.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Interviuri-la-Iasi-pentru-un-training-de-cercetare-internationala_19499/

lauff lautf laurf