Imprimare

Victimele accidentului aviatic raman internate la Cluj-Napoca si sunt stabile

Adaugat in Stiri din domeniul medical

UPDATE 15:22 Echipa de medici de la Cluj care se ocupa de starea celor patru victime ale accidentului de luni a confirmat faptul ca acestea din urma se afla in stare stabila, chiar daca au suferit lezuni multiple: faciale, toracice, de membre. Pacientii sunt tinuti sub observatie de catre echipe medicale multidisciplinare, a declarat dr. Natalia Hagau, sefa sectiei de ATI 1, din cadrul SJU Cluj-Napoca.

Totodata, victimele au primit inca din prima zi de dupa accident suport psihologic specializat.

Copilotul, cel care are cele mai multe leziuni, dar nici una vitala, va mai suferi o interventie la nivelul nasului, pe langa cea de la membrelor inferioare. Dupa aceea medicii vor stabili daca mai are nevoie sau nu de alte operatii.

Toti cei trei medicii internati doresc sa ramana la Spitalul din Cluj-Napoca.

Reprezentantii spitalului au declarat ca au mobilizat resurse materiale si umane pentru cazul victimelor accidentului aviatic.

Ora 9:00 Cele patru victime ale accidentului aviatic din 20 ianuarie sunt in continuare internate la sectia de Terapie Intensiva 1 a SJU Cluj-Napoca si, potrivit dr. Natalia Hagau, sefa sectiei de ATI 1, starea pacientilor este stabila.

Pacientii au fost reevaluati de toate specialitatile: chirurgie generala, chirurgie vasculara, ORL, oftalmologie, chirurgie toracica, chirurgie buco-maxilo-faciala, ortopedie si traumatologie si neurochirurgie.

Unde a fost cazul, au fost reevaluate examinarile imagistice si nu a fost nevoie de interventii chirurgicale suplimentare.

In continuare, starea copilotului Razvan Petrescu este cea mai grava: fractura dubla de femur si traumatism toracic.

Si medicii au traumatisme si fracturi.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Victimele-accidentului-aviatic-raman-internate-la-Cluj-Napoca-si-sunt-stabile_19549/

lauff lautf laurf