Imprimare

Operatia copilotului Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, a decurs foarte bine

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a suferit o interventie chirurgicala la piramida nazala si la femur, iar operatia a decurs "foarte bine", afirma tatal barbatului, scrie Mediafax.

Dan Petrescu, tatal copilotului, a declarat ca Razvan Petrescu ar putea fi operat si la bazin, dar nu se stie cand va avea loc aceasta interventie.

"Am vorbit cu medicul si doar doua cuvinte am vrut sa aud. Mi-a spus ca operatia a decurs foarte bine si e ok. Nu am alte amanunte. A fost operat la piramida nazala si la un femur. Mi s-a spus ca ar putea fi operat la bazin, dar nu stiu cand, in functie de starea lui de recuperare. Poate saptamana asta, dar nu se stie exact", a spus Dan Petrescu.

Interventia chirugicala efectuata, luni, de o echipa multidisciplinara de medici de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj, a durat peste trei ore.

Totodata, dicrectorul de ingrijiri al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj, Monica Costin, a declarat ca starea de sanatate a celorlalti trei raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni este buna.

Cei patru raniti internati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca Cluj sunt medicii Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius (Bihor ), precum si copilotul Razvan Petrescu.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Operatia-copilotului-Razvan-Petrescu_-ranit-in-accidentul-din-Apuseni_-a-decurs-foarte-bine_19572/

lauff lautf laurf