Imprimare

Ministerul Sanatatii cere directiilor judetene sa sprijine unitatile sanitare din teritoriu

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a numarului mare de solicitari cu care se confrunta spitalele, Ministerul Sanatatii a transmis o dispozitie tuturor directiilor judetene de sanatate publica pentru a depune eforturi in sprijinul unitatilor sanitare din teritoriu, se arata intr-un comunicat.

Directiile judetene ar trebui sa ajute cu materiale sanitare in vederea acordarii tratamentului adecvat pacientilor. De asemenea, toti distribuitorii de medicamente vor fi atentionati de directorul ANMDM pentru „a-si onora comenzile cu prioritate catre unitatile sanitare din localitatile afectate de viscol”, se mai arata in comunicat.

„Este de datoria noastra ca autoritati sa luam toate masurile pentru asigurarea celor mai bune conditii de organizare si desfasurare a activitații medicale in toate unitatile sanitare, indiferent de modul de subordonare a acestora”, a precizat ministrul Sanatatii.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ministerul-Sanatatii-cere-directiilor-judetene-sa-sprijine-unitatile-sanitare-din-teritoriu_19578/

lauff lautf laurf