Imprimare

Bursa de participare la congrese europene, pentru tinerii medici de familie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Vasco da Gama Movement (VdGM), organizatie europeana a tinerilor medici de familie, ofera burse in valoare de pana la 800 de euro pentru participarea la Preconferinta VdGM si/sau Conferinta Europeana de Medicina Familiei WONCA, se arata pe site-ul Societatii Nationale de Medicina a Familiei.

Criteriile de eligibilitate pentru bursa VdGM sunt:
- membru al organizatiei MF membra WONCA (pentru Romania, SNMF);
- medic rezident sau specialist in primii 5 ani dupa obtinerea specialitatii;
- scrisoare de recomandare din partea SNMF;
- completarea formularului disponibil pe site-ul VdGM;
- acceptarea conditiei ca bursa sa fie primita sub forma de rambursare a cheltuielilor doar dupa participarea la preconferinta VdGM si/sau conferinta WONCA din luna iulie 2014.

Ambele evenimente vor avea loc in Lisabona, Portugalia. Preconferinta VdGM este dedicata rezidentilor de medicina familiei si tinerilor specialisti MF, avand loc intre 1-2 iulie 2014. Conferinta Europeana de Medicina Familiei WONCA va avea loc intre 2-5 iulie 2014.

Termen limita de inscriere este pana la 31 ianuare. Informatii despre bursa Vasco da Gama Movement sunt disponibile pe siteul VdGM, iar informatiid despre taxele de participare se gasesc aici.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Bursa-de-participare-la-congrese-europene_-pentru-tinerii-medici-de-familie_19579/

lauff lautf laurf