Imprimare

Medicii, victime ale accidentului din Apuseni, vor fi externati

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Sorin Ianceu, unul dintre medicii care s-a prabusit cu avionul in Muntii Apuseni in urma cu doua saptamani a fost externati astazi, 3 februarie, de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj, urmand ca ceilalti doi sa se externeze marti, 4 februarie, scrie Agerpres.

Potrivit directorului de ingrijiri medicale Monica Costin, cei trei pacienti vor parasi spitalul si vor pleca la Bucuresti. “Valentin Calu si Catalin Pivniceru vor pleca la Bucuresti, cu un avion, urmeaza sa vedem exact, iar Sorin Ianceu la Oradea, cu o ambulanta”, a spus Costin. El a mai precizat referitor la copilotul Razvan Petrescu ca acesta va ramane internat la sectia de Terapie Intensiva.

In aeronava care s-a prabusit acum doua saptamani se aflau sapte persoane: pilotul Adrian Iovan, copilotul Razvan Gabriel Petrescu, ofiter-student Aurelia Ion si medicii Sorin Ianceu, Valentin Calu, Radu Zamfir si Pavel Constantin Pivniceru. Echipa medicala era transportata la Oradea pentru o operatie de prelevare de organe pentru transplant. Pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion au decedat iar ceilalti cinci au fost grav raniti.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medicii_-victime-ale-accidentului-din-Apuseni_-vor-fi-externati_19589/

lauff lautf laurf