Imprimare

Au inceput inscrierile la Scoala de management al clinicilor dentare

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Asociatia Dental Office Manager Romania organizeaza in perioada 1 februarie - 15 martie inscrieri la Scoala "Dental Office Managers - Profesionisti in managementul clinicilor dentare", cursuri dedicate personalului non-medical, precum si asistentilor medicalisi tehnicientilor din cabinetele dentare.

Medicul dentist are ocazia sa-si trimita personalul la cursuri, pentru ca acesta sa invete sa faca managementul clinicii, astfel incat medicul dentist sa poata face doar activitatea clinica, nu si pe cea administrativa.

Specializarea ca Dental Office Manager este se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa faca un pas inainte in cariera, in domeniul managementului medical.

Cursurile Scolii Dental Office Managers incep pe 21 martie.

Programul este:
21-23 Martie: Desfasurare Modul 1
10-12 Aprilie 2014: Desfasurare Modul 2
9-10 Mai: Desfasurare Modul 3
26 Mai: Examen pentru obtinerea Diplomei DOM Romania

Vezi detalii despre inscrieri si cursuri AICI.

Asociatia Dental Office Managers este filiala din Romania a AADOM - American Association of Dental Office Managers si se prezinta ca prima comunitate dedicata celor ce doresc sa contribuie la imbunatatirea serviciilor oferite pacientilor si la crearea unui mediu organizational optim in desfasurarea activitatii unui cabinet dentar.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Au-inceput-inscrierile-la-Scoala-de-management-al-clinicilor-dentare_19599/

lauff lautf laurf