Imprimare

(P) Cel mai mare centru expozitional din Romania

Adaugat in Stiri din domeniul medical

RIN Grand Hotel adaposteste cel mai mare centru expozitional din Romania si cel mai modern centru de conferinte din Bucuresti. Acesta va pune la dispozitie spatii pentru tot felul de evenimente, de la congrese, expozitii, targuri si conferinte de orice tip pana la diverse lansari de produs sau chiar petreceri tematice.

Conceput pentru a intampina nevoile de business si nu numai, centrul expozitional are o suprafata de 4.500 mp si este impartit in 25 de sali de conferinta complet echipate. Centrul a fost renovat recent si este dotat cu tehnologie de ultima ora. Cea mai mare sala este Bucuresti Ballroom putand gazdui pana la 1.000 de persoane. Sala este dotata cu echipament modern care include 7 proiectoare, grila de lumini, sistem de sonorizare excelent, iar pentru cazurile in care este necesar, puteti dispune si de o scena. Majoritatea salilor sunt luminate natural si va pun la dispozitie echipamente audio-video de ultima generatie si acces gratuit la internet de mare viteza.

Avantajul principal pe care il aveti atunci cand alegeti sa va (P) Cel mai mare centru expozitional din Romania organizati evenimentul la RIN Grand Hotel este ca aveti totul la indemana. Hotelul dispune de parcare exterioara dar si interioara, camerele de hotel isi asteapta oaspetii cu o atmosfera relaxanta, iar restaurantul Boema isi propune sa le rasfete simturile cu preparate rafinate, atat din bucataria traditionala, cat si din cea internationala. Iar pentru cei care isi doresc sa se relaxeze dupa o zi plina, Body Art Wellness Club le sta la dispozitie 24 de ore din 24 cu antrenori experimentati, pisicina, sauna si jacuzzi.

RIN Grand Hotel este alegerea ideala pentru orice eveniment aveti in plan. Lasati totul in mainile consultantilor nostri si veti avea parte de o organizare impecabila, iar evenimentul dvs. va fi un succes.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Cel-mai-mare-centru-expozitional-din-Romania_19660/

lauff lautf laurf