Imprimare

Careers in White: Noi locuri de munca dedicate personalului medical din Romania

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Targul de joburi Cariere in Alb, editia a zecea, se va organiza intre 22 martie si 5 aprilie in Romania si va aduce angajatori noi, cu focus pe recrutarea de medici rezidenti si specialisti, asistenti, stomatologi si kinetoterapeuti, iar in rol secundar sunt vizati studentii, farmacistii, cercetatorii, moasele si alte categorii conexe.

Evenimentul se va desfasura in Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova si Iasi, dupa cum urmeaza:

• Timisoara – 22 martie la UMF Timisoara – Club Hyperion (P-ta Eftimie Murgu, nr. 2);
• Cluj-Napoca – 23 martie la Casa de Cultura a Studentilor (P-ta Lucian Blaga, nr. 1-3);
• Bucuresti – 29 martie la UMF “Carol Davila” Bucuresti (str. Eroii Sanitari, nr. 8);
• Craiova – 31 martie la Casa de Cultura a Studentilor (str. Eugeniu Carada, nr. 10);
• Iasi – 5 aprilie la Teatrul Luceafarul (str. Grigore Ureche, nr. 5).

Ofertele sunt valabile pentru tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria si Orientul Mijlociu. In cadrul targului pot aplica toate specializarile medicale.

Evenimentul este deschis tuturor candidatilor din domeniul medical, indiferent de specialitate si experienta. Intrarea este libera. Candidatii trebuie sa aiba un CV actualizat, iar angajatorii ii asteapta cu o serie de raspunsuri la intrebari legate de sisteme medicale internationale.

Targul de joburi medicale va avea loc si in Croatia, Slovacia, Ungaria, Portugalia, Spania, Bulgaria si Grecia. Sezonul va culmina cu editia online a targului, la Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc intre 9 si 29 iunie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.

Careers in White International este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale si pornesc de la salarii de 2 200 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialisti, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Careers-in-White_-Noi-locuri-de-munca-dedicate-personalului-medical-din-Romania_19669/

lauff lautf laurf