Imprimare

Banicioiu a anuntat ca s-a inceput plata burselor pentru rezidentii medicinisti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat in sedinta de Guvern, ca s-a inceput plata indemnizatiilor pentru medicii rezidenti. „S-au inceput deja platile”, a spus Banicioiu, conform Agerpres.

Declaratia sa a venit ca raspuns la solicitarea premierului Victor Ponta, care i-a cerut ca pana luni sa finalizeze procedurile administrative pentru realizarea platilor.

“Domnule nou ministru al Sanatatii, vreau sa stiu ce faceti cu indemnizatiile pentru medicii rezidenti, ca au trecut doua luni si doar le-am promis si ne-am incalcit in proceduri administrative. Vreau sa ne informazi astazi si pana luni vreau sa terminati toate procedurile administrative ca sa-si primeasca oamenii banii”, i-a spus Ponta lui Banicioiu.

Premierul a precizat ca platile trebuie facute catre toti medicii rezidenti. “Va rog sa rezolvati aceasta problema si imi pare rau ca n-am reusit sa o rezolvam mai repede, dar a fost perioada de instabilitate guvernamentala si n-am fost atenti la acest lucru”, a adaugat Victor Ponta.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Banicioiu-a-anuntat-ca-s-a-inceput-plata-burselor-pentru-rezidentii-medicinisti_19676/

lauff lautf laurf