Imprimare

Curs pentru dentisti, sustinut la Bucuresti de un profesor american

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea Romana de Stomatologie Estetica organizeaza un curs despre implantologie dentara, paradontologie si estetica dentara, intre 11-12 aprilie, la Bucuresti, avandu-l invitat pe dr. Stephen Chu, de la Universitatea din New York.

Dr. Chu va prezenta trei cursuri: “Treatment Planning Strategies for the Restoratively Compromised Dentition: Tooth Selection for the Dentate Patient”, vineri, 11 aprilie; “Predictable Diagnosis and Treatment of Clinical Crown & Gingival Architecture Discrepancies”, vineri, 11 aprilie si “Materials Selection and Color Matching Criteria for Maximum Strength, Esthetics and Patient Satisfaction”, sambata, 12 aprilie.

Participantii la cursuri vor putea, dupa cele trei sesiuni, sa inteleaga ultimele studii in diferentele intre formele dintilor si care sunt diferentele intre dinti in functie de sex, sa analizeze si sa trateze discrepantele arhitecturii gingivale, sa descrie solutii ale problemelor gingivale, aici implicand si tratamentul interdisciplinar, dar si sa inteleaga diferentele intre materialele selectate si sa aleaga culorile care sa se potriveasca cu cele ale dintilor naturali.

Cursul costa 350 de euro si este creditat cu 12 puncte EMC. Mai multe informatii pot fi gasite si aici.

Dr. Chu este profesor si director al Esthetic Education la Universitatea din Columbia, dar si la Universitatea din New York, Facultatea de Medicina Dentara. El a publicat peste 40 de articole de specialitate si peste 150 de prelegeri nationale si international pe subiecte ce vizeaza estetica si implant dentar. El a primit distintia de lectorul anului de la European Academy of Esthetic Dentistry.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Curs-pentru-dentisti_-sustinut-la-Bucuresti-de-un-profesor-american_19679/

lauff lautf laurf