Imprimare

Program de diagnosticare a cataractei, adresat in special varstnicilor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un amplu program de diagnosticare a cataractei, adresat in special persoanelor varstnice, se va derula de saptamana  viitoare pana pe 12 aprilie.

Potrivit PMB, proiectul este derulat prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Societatea Romana de Cataracta si chirurgie Refractiva.

Prin campania "La lumina!" bucurestenii pot beneficia de un consult gratuit la clinici partenere doar prin programare prealabila la numarul de telefon cu apel gratuit din toate retelele mobile si fixe 0 800 821 218, de luni pana vineri, intre orele 9,00 - 16,00.

Cataracta reprezinta o afectiune oftalmologica ce cauzeaza tulburari de vedere. Se impune un consult de specialitate in cazul urmatoarelor simptome: necesitatea schimbarii frecvente a lentilelor pentru ochelari, vedere dubla, incetosata, aparuta treptat, vedere ingreunata in timpul zilei cauzata de fotofobie, sofat ingreunat pe timpul noptii din pricina sensibilitatii crescute la luminile din trafic,...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Program-de-diagnosticare-a-cataractei_-adresat-in-special-varstnicilor_19688/

lauff lautf laurf