Imprimare

Teme de actualitate pentru medicii de familie, la Medical Forum Iasi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Medicii de familie ieseni sunt asteptati in perioada 18-19 martie la Medical Forum Iasi, manifestare stiintifica in cadrul careia se vor dezbate problematici referitoare la pachetul de servicii medicale de baza, noua lista de medicamente compensate si gratuite, cardul de sanatate, dar si relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizeaza subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din Romania. Astfel, editiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizeaza „Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familie”. De asemenea, specialistii vor aduce in discutie aspecte privind „Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie”, dar si noutati in ceea ce priveste „Ghidurile si protocoalele terapeutice”.

“Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice - legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, declara dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

Programul stiintific al Medical Forum Iasi va fi moderat de dr. Rodica Tanasescu, iar printre speakerii care au dat curs invitatiei se numara prof. dr. Vasile Astarastoae, rector, MF “Gr.T. Popa” Iasi, dr. Anca Deleanu, presedintele Societatii Medicilor de Familie Iasi, conf. dr. Lucian L. Indrei, director executiv, DSP Iasi, prof. dr. Evelina Moraru, UMF „Gr.T. Popa” Iasi sau conf. dr. Florin Mitu, de la Spitalul Clinic de Recuperare, Sectia de Cardiologie, Iasi.

Medical Forum Iasi este creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 puncte EMC. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc site-ul pharma-business.ro.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Teme-de-actualitate-pentru-medicii-de-familie_-la-Medical-Forum-Iasi_19699/

lauff lautf laurf