Imprimare

Noi locuri de munca dedicate personalului medical din Timisoara si Cluj-Napoca

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Careers in White International va ajunge, intre 22 si 23 martie, la Timisoara si Cluj-Napoca. Aceasta editie se desfasoara cu focus sporit pe recrutarea de medici rezidenti si specialisti, asistenti, stomatologi si kinetoterapeuti, iar in rol secundar sunt vizati studenti, farmacisti, cercetatori, moase si alte categorii conexe.

Targul se va desfaura in:
 

  • Timisoara, sambata, 22 martie, la UMF Timisoara - Sala de Sport, intre orele 10:00 - 16:00 (Piata Eftimie Murgu, nr. 2).
  • Cluj-Napoca, duminica, 23 martie, la Casa de Cultura a Studentilor, intre orele 10:00 - 16:00 (Piata Lucian Blaga, nr. 1-3).

Spitale si clinici private, impreuna cu recrutori internationali, se alatura targului de joburi pentru a fi mai aproape de candidatii din domeniul medical in procesul de angajare. Ofertele sunt valabile pentru tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria si Orientul Mijlociu. In cadrul targului pot aplica toate specializarile medicale.

Evenimentul este deschis tuturor candidatilor din domeniul medical, indiferent de specialitate si experienta. Intrarea este libera. Candidatii trebuie sa se prezinte cu un CV actualizat, iar angajatorii ii asteapta cu o serie de raspunsuri la intrebari legate de sisteme medicale internationale.

Targul de joburi medicale va avea loc si in Croatia, Slovacia, Ungaria, Portugalia, Spania, Bulgaria si Grecia. Sezonul va culmina cu editia online a targului, la Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc intre 9 si 29 iunie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.

Careers in White International (Cariere in Alb) este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale si pornesc de la salarii de 2 200 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialisti, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Noi-locuri-de-munca-dedicate-personalului-medical-din-Timisoara-si-Cluj-Napoca_19710/

lauff lautf laurf