Imprimare

Premiera: Distinctii acordate in cadrul Conferintei Nationale de Medicina a Familiei

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Una dintre premierele din cadrul Conferintei Nationale de Medicina a Familiei, desfasurate intre 26-29 martie, la Bucuresti, a fost acordarea de premii unor doctori recunoscuti in medicina de familie.

Distinctiile s-au acordat: dr. Mircia Iorga, fondator al Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti si al Societatii Nationale de Medicina Familiei, dr. Adrian Restian, fost presedinte al SNFM si actual presedinte al Societatii Academice de Medicina a Familiei, dr. Florin Matrescu, dar si dr. Grigore Busoi, fondator al SNMG.

La conferinta de anul acesta, se vor mai lansa: un nou curs online pe tema nutritiei la copii; vor fi date publicitatii rezultatele unui chestionar aplicat pe mii de respondenti cu privire la vaccinare, din punctul de vedere al medicului de familie; dar si lansarea unui al doilea grup de excelenta format din experti, medici de familie formatori, a tinut sa precizeze dr. Sandra Alexiu, vicepresedintele SNMF.

Aceste distinctii au fost oferite in cadrul ceremoniei de deschidere a conferintei nationale, unde au mai participat atat presedintele CNAS, Gheorghe Radu Tibichi, dar si presedintele CMR, prof. dr. Vasile Astarastoae, consilierul premierului pe probleme de sanatate, dr. Vasile Cepoi, dar si Victor Olshavsky, seful reprezentantei OMS in Romania.
 
Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) organizeaza, in perioada 26 – 29 martie 2014, a zecea editie a Conferintei Nationale de Medicina Familiei, “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare”, sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF).

Cititi si Conferinta Nationala de Medicina Familiei, in perioada 26 – 29 martie, la Bucuresti.

 

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Premiera_-Distinctii-acordate-in-cadrul-Conferintei-Nationale-de-Medicina-a-Familiei_19729/

lauff lautf laurf