Imprimare

Noile tehnologii in chirurgia cataractei, prezentate de oftalmologi romani in Africa de Sud

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Doctorii oftalmologi Ozana si Cristian Moraru au participat la Congresul National al Societatii Oftalmologilor din Africa de Sud (OSSA), unde au prezentat cele mai noi tehnologii mondiale in chirurgia cataractei si a implantelor oculare, Suita Cataracta Refractiva.

Doctorii romani au demonstrat si aplicarea in practica a acestei noi tehnologii, pe cazuri foarte dificile din punct de vedere chirurgical. Specialistii romani au explicat tehnologia Suita Cataracta Refractiva asistata prin sistemul de ghidaj tip GPS pentru centrarea operatiei si pozitionarea perfecta a cristalinului artificial, cea mai indicata in cazul tipurilor de cataracta foarte avansata.

Prezentarile doctorilor romani au au suscitat intrebari si interes din partea oftalmologilor prezenti. La OSSA au participat peste 800 de oftalmologi sud-africani din peste zece tari africane si europene.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Noile-tehnologii-in-chirurgia-cataractei_-prezentate-de-oftalmologi-romani-in-Africa-de-Sud_19743/

lauff lautf laurf