Imprimare

Testare gratuita a glicemiei si tensiunii arteriale de Ziua Mondiala a Sanatatii

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Locuitorii din Sectorul 1 care doresc sa-si verifice starea de sanatate isi pot testa gratuit, in acest sfarsit de saptamana, glicemia, tensiunea arteriala si greutatea corporala.

In Parcul Bazilescu se vor realiza aceste analize sambata, 05 aprilie si duminica, 06 aprilie 2014, intre orele 10:00 si 18:00.

Totodata, pe tot parcursul lunii aprilie, locuitorii Sectorului 1 care doresc sa-si verifice densitatea osoasa isi pot testa gratuit riscul de osteoporoza la Complexul Multifunctional Caraiman (Str. Caraiman nr. 33a). Pentru realizarea gratuita a osteodensitometriei periferice, care masoara densitatea osoasa la nivelul calcaiului, persoanele interesate se pot programa la urmatoarele numere de telefon: 021/22.22.073 sau 021/22.44.028.

Aceasta campanie este organizata de Primaria Sectorului 1 cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, care este sarbatorita in fiecare an in data de 7 aprilie, pentru a marca intemeierea Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) in anul 1948 si reprezinta...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Testare-gratuita-a-glicemiei-si-tensiunii-arteriale-de-Ziua-Mondiala-a-Sanatatii_19763/

lauff lautf laurf