Imprimare

Medici spitalului Liv vin in ajutorul pacientelor cu cancer la san si cancer de col

Adaugat in Stiri din domeniul medical

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc cea de a noua editie a evenimentul caritabil “Arta pentru viata”, unde Fundatia “Renasterea” a incheiat un partenerial cu Spitalul Liv Hospital din Istanbul la care au luat parte reprezentati ai corpului diplomatic, guvernamentali si sustinatori ai fundatiei: Mihaela Geoana, Cristina Copos, Andreea Esca, Camelia Sucu, Amalia Nastase si Oana Cuzino.

Din partea Liv Hospital au fost prezenti Prof.Dr. Levhi specialist cancer la san, Prof. Dr. Faruk Kose specialist ginecolog .

Medici spitalului Liv vin in ajutorul pacientelor cu cancer la san si cancer de col, oferind consultatii lunare gratuite. Consultatiile au ca scop o diagnosticare corecta a pacientelor prin metode inovatoare si aparatura de ultima generatie.

Liv Hospital este situat in centrul Istanbulului, pe malul Bosforului, avand o suprafata de 30000 de mp, cu o capacitate de 154 de paturi, 8 sali de operatie si 48 de clinici cu personalul format din medici de renume si un inalt...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medici-spitalului-Liv-vin-in-ajutorul-pacientelor-cu-cancer-la-san-si-cancer-de-col_19779/

lauff lautf laurf