Imprimare

Conferinta Nationala de Pediatrie: Peste doua mii de participanti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 2-5 aprilie 2014, s-a desfasurat, la Bucuresti, Conferinta Nationala de Pediatrie, eveniment organizat de Societatea Romana de Pediatrie, impreuna cu Asociatia Medicala Romana, care a reunti peste doua mii de participanti.

Temele principale ale conferintei au fost "Urgente Pediatrice" si "Boli cronice la copil", manifestarea fiind prezidata de prof. dr. Adrian Georgescu. Evenimentul a fost creditat cu 24 puncte EMC si 12 credite pentru asistenti, conform Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania.

Conferinta a reunit peste doua mii de medici pediatri, numeroase companii farmaceutice, clinici medicale, reprezentanti mass-media, firme de aparatura medicala precum si personalitati importante din sfera medicala.

Dintre personalitatile care au sustinut prezentari in cadrul evenimentului se numara: prof. dr. Marin Burlea, prof. dr. Adrian Georgescu, prof. dr. Alexandru Grigore Dimitriu sau prof. dr. Aurel Nechita, precum si alte persoane mentionate in programul stiintific.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conferinta-Nationala-de-Pediatrie_-Peste-doua-mii-de-participanti_19781/

lauff lautf laurf