Imprimare

Bal caritabil la Cluj: Peste 20 mii euro, stransi pentru aparatura medicala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Balul Caritabil “Impreuna pentru Inima Transilvaniei”, de pe 21 martie, a fost organizat de Institutul Inimii ”Nicolae Stancioiu” Cluj-Napoca, cu scopul de a strange fondurile necesare pentru dotarea acestuia cu aparatura necesara. In cadrul evenimentului, s-au donat 21 de mii de euro.

150 de persoane au fost prezente la eveniment si au contribuit la strangerea de fonduri.

Participantii s-au bucurat de un recital sustinut de Bogdan Ota, de momentul artistic pus in scena de copiii din trupa Crystal Top Dance dar si de scurtmetrajul ”Superman, Batman sau Spiderman” care a luat si Oscarul European, in regia lui Tudor Giurgiu.

La finalul intregii seri s-au licitat obiecte de valoare si tablouri semnate de artisi de renume precum Stefan Kancsura. Toti banii adunati au ajuns in contul Fundatiei Inima Transilvaniei.

”In numele Institutului Inimii multumesc tuturor celor care au raspuns pozitiv apelului nostru si au fost prezenti la Balul Caritabil, sau chiar au facut donatii substantiale in contul Fundatiei. Ma bucur sa descopar ca oamenii sunt dornici sa ne dea o mana de ajutor in demersul nostru. Cu ocazia acestui eveniment s-au adunat 21 000 de euro, suma care va fi folosita pentru achizitionarea aparaturii care sa ne sprijine sa ajutam la randul nostru pacientii institutului la standarde calitative mai inalte", a spus Dr. Adrian Molnar, director medical al Institutului Inimii Cluj-Napoca.

Doritorii pot in continuare sa faca donatii pentru a sustine ”Inima Transilvaniei” in conturile Fundatiei Inimia Transilvaniei. Detalii se pot gasi pe site-ul oficial: institutulinimii.ro.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Bal-caritabil-la-Cluj_-Peste-20-mii-euro_-stransi-pentru-aparatura-medicala_19790/

lauff lautf laurf