Imprimare

Facultatea de Medicina Dentara Bucuresti: Simularea examenului, pe 17 mai

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Liga Studentilor la Medicina Dentara din Bucuresti organizeaza, pe 17 mai, simularea examenului de admintere la Facultatea de Medicina Dentara, din cadrul UMF „Carol Davila”. Pana pe 12 mai, se fac inscrierile pentru simulare.

„In fiecare primavara, LSMDB organizeaza Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicina Dentara, ajutandu-i astfel pe participanti sa afle cat de pregatiti sunt in raport cu ceilalti candidati, sa se incadreze in timpul pe care il au la dispozitie si, nu in ultimul rand, sa scape de emotii”, se arata pe site-ul LSMDB.

La simulare, vor participa profesorii catedrelor de Anatomie, Biochimie si Biofizica, din cadrul UMF „Carol Davila” Bucuresti. Printre obiectivele simularii se numara: constientizarea nivelului de pregatire in raport cu ceilalti candidati, familiarizarea participantilor cu conditiile de examen si ridicarea standardelor rezultatelor obtinute la examenul de admitere.

„Incercam asadar sa ajutam viitorii boboci sa se acomodeze cu atmosfera de examen, sa descopere posibilele lacune privind materia, astfel incat sa recupereze si sa dea tot ce e mai bun la examenul de admitere propriu-zis. Consideram acest proiect un eveniment de referinta pentru Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” – Bucuresti, intrucat va contribui substantial la o selectie calitativa a viitorilor studenti ai facultatii”, se mai arata pe site-ul LSMDB.

Taxa de inscriere este de 60 de ron, iar inscirerile pe site-ul LSMDB se fac pana pe 11 mai. Mai multe detalii si informatii despre inscriere, se pot gasi aici.

 

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Facultatea-de-Medicina-Dentara-Bucuresti_-Simularea-examenului_-pe-17-mai_19796/

lauff lautf laurf