Imprimare

UMF “Carol Davila” din Bucuresti: Simularea examenului la Medicina, pe 10 mai

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti organizeaza sambata, 10 mai 2014, simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina din cadrul U.M.F. “Carol Davila”, unde inscrierile se fac pana pe data de 28 aprilie 2014, iar taxa de participare este in valoare de 60 de lei.

Accesul participantilor in sali va fi permis numai pe baza cartii de identitate si a chitantei de plata a taxei. Examenul va include doua discipline si anume biologie obligatoriu, respectiv fizica sau chimie la alegere, iar in 2 ore si 30 de minute participantii vor trebui sa raspunda la un numar de 100 intrebari, dintre care 60 pentru proba obligatorie si 40 pentru cea la alegere.

Dupa cele 2 ore jumatate de examen, corectarea lucrarilor se va face pe loc, iar la ora 18:00 rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul oficial al simularii admiterii la Facultatea de Medicina.

„Examenul de simulare reprezinta o buna oportunitate pentru ca absolventii de liceu sa afle care sunt sansele lor de a fi admisi la cea mai prestigioasa Universitate de Medicina si Farmacie din tara, U.M.F. “Carol Davila” din Bucuresti, dar si pentru a-si imbunatati cunostintele in urma rezultatelor acestei simulari”, se arata intr-un comunicat al UMF.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/UMF-_Carol-Davila_-din-Bucuresti_-Simularea-examenului-la-Medicina_-pe-10-mai_19801/

lauff lautf laurf