Imprimare

(P) Fiecare eveniment: un succes!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ce fel de evenimente gazduieste RIN Grand Hotel?

Hotelul nostru dispune de cel mai modern centru de conferinte si poate organiza o intreaga gama de evenimente, pornind de la petreceri private pentru copii si pana la simpozioane internationale cu sute de participanti sau expozitii. Nu lucram doar cu un anumit tip de clienti si, indiferent de amploarea evenimentului, personalul nostru este intotdeauna pregatit sa transforme o simpla intalnire de afaceri sau intre prieteni intr-un eveniment senzational.

Cate evenimente corporate au avut loc, in 2013, la RIN Grand Hotel?

Anul trecut am gazduit peste 400 de evenimente corporate, multe dintre acestea fiind pentru clienti fideli. (P) Fiecare eveniment: un succes! Calitatea serviciilor, dar si bonusurile oferite clientilor fideli, i-au convins pe multi dintre cei care au organizat evenimente corporate la RIN Grand Hotel sa revina cu incredere.

In ceea ce priveste evenimentele sportive, suntem prima alegere a mai multor federatii. Acestea au organizat in cadrul RIN Grand Hotel Turnee si Campionate la care au fost prezenti participanti din peste 30 de tari. In plus, RIN Grand Hotel a incheiat un parteneriat important pentru cazarea tuturor delegatilor care vin la Bucuresti pentru a participa la un important Campionat European.

De asemenea, pe langa multitudinea de noi clienti care aleg sa ne aiba ca parteneri, ne mandrim cu un numar de clienti a caror alegere continuam sa fim de peste 5 ani, lucru ce nu poate decat sa ne Incante.
Ca o recunoastere a interesului manifestat pentru intampinarea nevoilor oaspetilor sai, in 2013 RIN Grand Hotel a primit din partea TripAdvisor un Certificat de excelenta, iar anul acesta a fost desemnat Traveler’s Choice datorita feedback-ului pozitiv primit de la oaspetii ce au beneficiat de serviciile noastre.

De ce spatii de organizat evenimente dispune hotelul?

RIN Grand Hotel detine cel mai mare centru expozitional si de conferinte din Romania. Acesta dispune de 25 de sali, cu o suprafata totala de peste 4.400 metri patrati. Cea mai mare dintre acestea, Sala Bucuresti, poate gazdui pana la 1.000 de persoane. Holurile centrului de conferinteofera suficient spatiu pentru instalarea secretariatului sau a standurilor pentru sponsori. In plus, in incinta hotelului se regaseste si un centru expozitional anex Salii Bucuresti, ce dispune de o suprafata totala de 650 metri patrati.

Ce dotari au salile de conferinta?

Toate cele 25 de sali de conferinta ale RIN Grand Hotel sunt dotate cu echipamente audio-video de ultimageneratie si acces gratuit la internet de mare viteza. Sala Bucuresti, de exemplu, dispune de 6 proiectoare si grila de lumini complexa, ce poate personaliza sala pentru fiecare eveniment, in functie de cerintele clientului. Aranjamentul salilor se face dupa nevoile clientului: aranjamente clasice de tipul U-shape, teatru, classroom, cabaret, ballroom sau cocktail. Insa, avand In vedere spatiul deschis oferit de sala, putem organiza si alte aranjamente solicitate de clienti. In functie de anvergura evenimentului, bineinteles, difera si sala pe care o propunem. Astfel, avem sali de diverse capacitati, pornind de la 24 si ajungand, in cazul Salii Bucuresti, la 1.000 de scaune.

Ce ofera in plus RIN Grand Hotel fata de alte centre de conferinta?

(P) Fiecare eveniment: un succes! Cei care aleg sa organizeze evenimente corporate la RIN Grand Hotel au totul la indemana. Hotelul beneficiaza de o parcare interioara de mari dimensiuni, camere de hotel dotate la cele mai inalte standarde, iar Restaurantul Boema ofera cele mai bune preparate din bucataria traditionala si internationala, care sasatisface si cele mai rafinate gusturi. In plus, cei care aleg sa se cazeze la Rin Grand Hotel pe durata evenimentului, au acces la Body Art Wellness Club, unul dintre cele mai moderne spa-uri din Capitala, dotat cu piscina, sauna si Jacuzzi, si care este deschis 24 de ore din 24. In plus, la cerere, putem asigura transportul cu autocarul catre orice destinatie.

Clientii nostri au observat cu siguranta ca suntem flexibili si atenti la preferintele acestora, de aceea, ce ne recomanda sunt chiar cei care ne aleg de fiecare data sa le fim alaturi, la fiecare eveniment corporate discret sau de mare anvergura.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Fiecare-eveniment_-un-succes__19804/

lauff lautf laurf