Imprimare

411 cazuri inregistrate la Serviciul de Ambulanta in noaptea de Inviere

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au apelat la Ambulanta in noaptea de Inviere, potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu, anunta Agerpres.

"Pe parcursul celor 12 ore din timpul noptii (n.r.—de inviere), de sambata de la ora 19,00 pana duminica la 7,00 au fost 411 cazuri, dintre acestea 246 au fost cazuri de urgenta de cod rosu si cod galben, adica acele urgente care sunt amenintatoare de viata — cod rosu si cod galben — cazuri care se pot agrava. Celelalte au fost consultatii. Au existat si 19 solicitari la lacasurile de cult pentru persoane care au prezentat lipotimii, hipertensiune si afectiuni care in mare parte nu au necesitat transportul la spital", a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti—Ilfov, Alis Grasu.

Ea a mai precizat ca din totalul cazurilor 67 au fost din cauza problemelor digestive, iar per total numarul cazurilor a fost acelasi cu cel al unei nopti obisnuite.

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/411-cazuri-inregistrate-la-Serviciul-de-Ambulanta-in-noaptea-de-Inviere_19817/

lauff lautf laurf