Imprimare

Dr. Zamfir - ambasador al campaniei Si tu poti salva vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Medicul Radu Zamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, a devenit ambasador al campaniei „Si tu poti salva vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi!”, proiect initiat in aprilie 2013, care are ca principal scop reducerea timpului de ajungere la urgente de grad 0 si 1 din locurile publice la mai putin de 6 minute, conform Agerpres.

„«Exista un erou in fiecare dintre voi» este un program care pe mine, personal, m-a convins, pentru ca poate ajuta practic pe toti aceia aflati la limita dintre viata si moarte. Stii tehnici de baza de prim ajutor, primesti o alerta ca cineva din apropierea ta are nevoie de tine, mergi si actionezi. Si salvezi o viata. Nu se poate mai simplu de atat si eu, unul, cred in el”, a afirmat medicul Radu Zamfir, potrivit unui comunicat de presa al Societatii de Salvare Bucuresti.

Cei care isi doresc sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare Bucuresti pentru sustinerea proiectului pot face acest lucru completand formularul 230 de pe existaunerou.ro si incarcandu-l tot pe acest site.

„Fiind constient de importanta acordarii primului ajutor la timp, dr. Radu Zamfir, el insusi erou prin ceea ce face si prin vietile salvate zilnic, a acceptat fara nicio ezitare sustinerea proiectului. Exista un erou in fiecare dintre voi. In ciuda programului extrem de incarcat, ca medic chirurg si coordonator al echipei de prelevare din cadrul Spitalului Fundeni, dr. Radu Zamfir s-a implicat 100% in sprijinirea acestei campanii, derulata de Societatea de Salvare Bucuresti”, se arata in comunicatul de presa.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Dr.-Zamfir---ambasador-al-campaniei-_Si-tu-poti-salva-vieti_-Exista-un-erou-in-fiecare-dintre-voi__19819/

lauff lautf laurf