Imprimare

„Studentul Anului” in Medicina va primi 1500 de euro

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Organizatia „Voluntari pentru Idei si Proiecte” lanseaza cea de-a XI-a editie a proiectului national „Studentul Anului”, o competitie ce cuprinde cinci categorii de concurs: Economie, Arhitectura, Jurnalism si Comunicare, Drept si Medicina. Inscrierile se fac pana pe 11 mai, iar marele premiu este de 1500 de euro, pentru fiecare categorie de concurs.

„Pentru categoria Medicina, cautam oameni pasionati, inteligenti, cu spirit de initiativa. Concursul consta in realizarea unei lucrari, avand ca tema «Substitutia generica in oncologie». Alaturi de lucrare, aplicantii vor completa si un formular care trebuie sa cuprinda performantele academice de la inceperea liceului si pana in prezent”, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

Un juriu de specialitate - alcatuit din profesori universitari si specialisti in domeniu, printre care se numara si dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne - va decide castigatorul titlului de „Studentul Anului” in Medicina, primind si un premiu in valoare de 1500 euro.

Inscrierile vor avea loc pana pe 11 mai, iar cei trei finalisti ai fiecarei categorii vor fi premiati in cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”. Inscrierile se pot face pe site-ul studentulanului.ro.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_Studentul-Anului_-in-Medicina-va-primi-1500-de-euro_19823/

lauff lautf laurf