Imprimare

Internship pentru studentii la Medicina Dentara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Studentii in anul IV (2013-2014) la Facultatile de Medicina Dentara au ocazia sa participe la un program de internship in cadrul clinicii DENT ESTET si sa castige un bliet la unul dintre cele mai importante congrese internationale de stomatologie – THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING 2015.

Programul de internship se va desfasura in perioada 1 august – 30 septembrie 2014.

Cum participi?

  • Completeaza formularul de AICI cu datele tale.
  • Raspunde la cele 5 intrebari
  • Incarca scrisoarea ta de intentie si CV-ul
     

Inscrierile sunt valabile pana la 15 iunie 2014.

In perioada 15 iunie – 1 iulie, reprezentantii clinicii vor realiza selectia semifinalistilor, iar in perioada 1 – 15 iulie vor organiza interviuri cu acestia, in urma carora vor alege cei 3 castigatori. Pe data de 21 iulie, organizatrorii vor anunta cei 3 castigatori ai internship-ului.

Oportunitatile internship-ului

Participantii la internship vor avea ocazia sa invete de la profesionisti de top in stomatologie si sa lucreze cu cele mai avansate tehnologii si echipamente in domeniu. Indiferent de specializarea aleasa, medicii din clinica, pregatiti in fiecare ramura a medicinei dentare vor impartasi cursantilor din cunostintele lor si ii vor indruma timp de 2 luni.

La program vor avea oportunitatea sa participe doar trei studenti. "In plus, cel care demonstreaza ca are dedicarea pe care o cautam la medicii nostri, va ramane intr-un program extins de pregatire pe durata ultimului an de facultate si va avea sansa extraordinara de a participa la THE GREATER NEW YORK DENTAL MEETING – noiembrie 2015", anunta reprezentantii clinicii.

Participantii la internship-ul DENT ESTET vor avea oportunitatea de a descoperi cele mai noi tehnici de tratament, tehnologii viitoare, proceduri de estetica dentara si faciala cu o popularitate crescuta in randul clinicilor de elita din intreaga lume si vor avea acces la cursuri si certificari internationale.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Internship-pentru-studentii-la-Medicina-Dentara_19843/

lauff lautf laurf